Verkoop PhotonShape

PhotonShape is een methode gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke en technologische principes, met succes gecombineerd in een uniek systeem voor professionele schoonheidsbehandelingen.

Het PhotonShape systeem is samengesteld uit twee panelen welke zijn uitgerust met 11.000 koud infra-rood lichtzenders met een specifieke golflengte van 905 nm.,geschikt voor de bestrijding van anti-esthetische tekenen van het buik, benen, billen gedeelte van het lichaam: Cellulite, lokale vetophopingen en verslapte weefsels. De lymfe afvoer en het bloedcirculatie systeem worden gestimuleerd als gevolg van de actie van de specifieke 905nm. infra-rood stralen.

De loopband geplaatst tussen de twee panelen zorgt voor het fysieke behandel gedeelte. Aangeraden wordt om licht aerobische oefeningen uit te voeren op een laag intensiteitsniveau.

De elektronische controles zijn zeer eenvoudig te bedienen alsmede alle andere aanpasbare functies die eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Het originele ergonomische ontwerp legt de nadruk op een professionele omgeving en tegelijkertijd zorgt deze voor een grotere privacy van de klant tijdens de ontspannen training/behandeling.

Metabolische revitalisatie gecombineerd met micro-massage.

De innovatieve en grote concentratie van infra-rood stralen, geproduceerd door de PhotonShape, heeft een krachtige werking tegen vet en Cellulite van de onderste ledematen, op de gluteus en rond de taille.

Met name de invloed van het "gezonde " deel van het licht spectrum activeert de lymfatische en veneuze systemen dusdanig zoals geen andere apparatuur of manueel systeem kan bereiken. Dit alles zonder bijwerkingen.

Sterk verhoogde metabolische waarden resulteren in een duidelijk verlies aan centimeters en een ” re-shaping” van het lichaam. Er ontstaat dus een sterke vermindering in omvang van de aan het licht blootgestelde lichaamsdelen. De huid wordt glad en stevig. Het Cellulite beeld wordt aanzienlijk verbeterd. Daarbij is een toename van water en spiereiwitten geconstateerd wat er op wijst dat het basale metabolisme versterkt wordt en dat het afslankeffect niet alleen het resultaat is van waterverlies, zoals bij de meeste afslankkuren en behandelingen.

zerofat

Tevens is de PhotonShape verantwoordelijk voor een aanzienlijke verbetering van de productie van ATP , waardoor een snelle en gunstige daling van spier vermoeidheid, zowel een anti-stress, analgetisch en anti ontsteking effect waargenomen wordt. Om deze reden wordt PhotonShape ook aangeraden als sporttraining, met name daar waar grote fysieke inspanningen niet gewenst zijn.

Met een lagere intensiteit verkrijgt men een sport- fitness–afslank methode die aanzienlijk minder zwaar en vermoeiend is maar vele malen doeltreffender in vergelijking met de traditionele apparaten en methodes zoals bijvoorbeeld fiets of gewichten training.

Hierdoor is de PhotonShape methode geschikt voor klanten jong en oud en in elke fysieke conditie.

Voor wie is het?

De methode is bestemd voor de schoonheidsspecialistes, afslank- en bewegingsstudio's en sportscholen die zoekende zijn naar een nieuwe en unieke benadering van afslank en figuurbehandelingen om zich te onderscheiden van andere instituten en hiermee hun klanten bestand kunnen vergroten.

De originele benadering van de synergische combinatie van een aangename workout en lichttherapie is met name bestemd voor die centra die hun klanten het beste willen bieden.

Toepassings tijd per keer:
20 / 35 min.
In kuurverband 10 tot 20 beurten.

UITSTEKENDE LEASE EN HUURKOOP MOGELIJKHEDEN

PhotonShape

Zie hier de medische en wetenschappelijke documentatie!

pdf icon

Treatments with PhotonShape

pdf icon

Usage with PhotonShape

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: