Celluwell Schoonheidsinstituut - Welkom

Celluwell is gevestigd in het mooie, monumentale dorp Amerongen. Persoonlijke benadering, tijd en aandacht is onze filosofie. U gunt uzelf deze ontspanning, verzorging en een gevoel van reinheid. Maar naast het heerlijk verwend worden en even volledig tot rust komen willen wij u graag met name professionaliteit en resultaat bieden.

Zonder ijdelheid, wil men er toch graag gewoon zo lang mogelijk, zo goed mogelijk blijven uitzien. En wanneer u nu niet uw toevlucht wilt nemen tot injecties en chirurgie biedt Celluwell u veilige en niet invasie oplossingen met een natuurlijk resultaat. Onze anti-aging technieken zorgen niet alleen voor het inlopen van de , met de tijd, opgelopen achterstand in de huid, maar de behandelingen remmen tegelijkertijd, op een fantastische manier, het tempo van het natuurlijke verouderingsproces af. En dat is de ware anti-aging.

Rimpels en verslapping. Even kort over veroudering Veroudering is het eerste merkbaar/zichtbaar aan onze huid, deze zit immers aan de buitenkant.
Er zijn diverse factoren die hier een rol spelen, maar met name het, in de loop der jaren, afnemen van de (huid)cel-energie, zorgt ervoor, dat uw huid niet meer voldoende in staat is zo te blijven functioneren, zoals toen u jonger was.
Dit resulteert in lijntjes, rimpels en een vermoeid en verslapt aanzien van de huid wanneer u in de spiegel kijkt.
Er is een tekort aan o.a. collageen en elastine ontstaan.

Huidveroudering is een proces van jaren.
Huidverbetering is dan vanzelfsprekend ook een proces.
Hiervoor bieden wij u de nieuwste anti-aging technieken en producten.
Aangename en pijnloze behandelingen, maar wel zeer zeker gericht op resultaat.

Celluwell - voor persoonlijke aandacht
en professionele behandelingen.
U bent van harte welkom.

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: 0343 450091