Q.Light SKIN CARE UNIT

voor cosmetische toepassingen

De Q.Light Photontherapie is een zelfstandige, en/of optimale aanvulling op veel cosmetische- en wellness-behandelingen, met duidelijke herstellende en genezende effecten op de huidcellen.

Q.Light is een medisch gecertificeerd apparaat met een  breed spectrum tussen 385nm- 1700nm, wat overeen komt met het “absorbtie spectrum” welke een bekende en bewezen  cel revitalizerende en geneeskrachtige werking heeft

De specifieke eigenschap van het licht van de Q.Light is dat deze afkomstig is van een lamp met een spectrum zeer vergelijkbaar met de natuurlijke zon. Het licht stroomt door een bijzonder lichtfilter waardoor alleen de fotonen van licht doorkomen die zich in dezelfde richting door de ruimte verplaatsen. Dit heet gepolariseerd licht. (In dit geval is er sprake van een verticale polarisatie) Gepolariseerde stralen zitten qua structuur tussen laser en diffuus LED licht.

Door middel van diverse voor de lamp te plaatsen filters, kan een specifiek geselecteerd licht spectrum voor specifieke doelen ingezet worden. Bijvoorbeeld, met het blauwe filter kunnen wij alle golflengtes van het licht, of anders gezegd - lichtkleuren, tegenhouden en alleen het blauwe licht doorlaten , dat genezend werkt op acne.

Leverbare filter modules:

 • Huidverzorging Module
 • Anti-Aging Module
 • Acne Module
 • Cellulite Care Module

De Q. Light® Skin Care Unit werkt anti-ontstekend, verlicht pijn, verbetert de doorbloeding en zorgt voor neovascularisatie, verbetert de lymfedrainage, stimuleert de aanmaak van ATP en algemene metabolische activiteiten in de cel.

De Q. Light® Photo Therapie kan met standaard cosmetische behandelingen worden gecombineerd. Q.Light ondersteunt het diepte-effect van cosmetische preparaten. (Fotoporatie)

De Q.Light Skin Care module ondersteunt practisch alle cosmetische behandelingen door de optimaal geselecteerde speciale lichtspectra- filters.

De Q.Light Skin Care kan uitstekend in synergie met de softlaser en lichtcosmetica (Eclactive) behandelingen ingezet worden, met maximaal haalbare anti-aging resultaten.

q.light-Skin-care.jpg

Wetenschappelijk onderzocht en medisch gecertificeerd De werking van Q.Light is grondig onderzocht door wereld's bekendste onderzoekers, onder andere door:

 • Institute of Cytology, Russian Academy of Sciences,
 • I.P. Pavlov Federal Medical University, St.Petersburg, Russia.
  De onderzoeken zijn geleid door een van de pioneren en werelds grootste namen in Biofoton weterschap, Prof. Dr. Kyra Samoilova
 • Universiteits Zikenhuis in Gend, Belgie, Onderzoekers: S. Monstrey, H. Hoeksema, H. Saelens, K. Depuydt, M. Hamdi, K. Van Landuyt and P. Blondeel.
  De bevonden resultaten in behandelingen met (brand)wonden en probleem huiden waren gepubliceerd in "British Jouirnal of Plastic Surgery"en "European Journal of Plastic Surgery"

De Q.Light® Lichttherapie Systemen zijn op hun doeltreffendheid getest en op iedere aanwendbare toegelaten medische indicatie onderzocht en adequaat gecertificeerd.

Q.Light® Lichttherapie Systemen zijn gecertificeerde medische produkten gebaseerd op ISO 9002 & EN 46002 en dragen het CE kenteken: CE 1275

De Q.Light is aantrekkelijk geprijsd en zeer werkzaam op het gebied van huidregeneratie en Anti-Aging. Deze mag dan ook eigenlijk niet ontbreken in salons die actief zijn in huidverbetering.

Folders

Q.Light- toepassingen in Schoonheidssalon"- Nederlands
PDF (13,4 Mb)

"Q.Light – Flyer"- Nederlands
PDF (1,76 Mb)

UITSTEKENDE LEASE EN HUURKOOP MOGELIJKHEDEN

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: