PhotonEpil

ONTHAREN MET LED LICHT – EEN WARE REVOLUTIE

Ontharen met licht is tegenwoordig zeer populair. Het verwijderen van ongewenst haar heeft een primaire rol in de zoektocht naar schoonheid.

Met PhotonEpil is het mogelijk de haargroei te vertragen en te stoppen zonder mogelijke risico's van huidverbranding of beschadiging. Ook gaat het door waar andere ontharingsmethoden stoppen. PhotonEpil is namelijk ook toepasbaar op blond, grijs en rood haar en op de donkere huid.

PhotonEpil zendt specifiek LED licht met twee golflengtes: groen licht - 525 nm., en blauw licht - 450nm.. Dit licht wordt ontvangen door hemoglobine dat aanwezig is in het bloed van de capilaren van de haarwortel. Het gevolg is dat de haarwortel tijdelijk zonder toevoer van voeding en zuurstof zit. Door deze toevoer af te sluiten zal nieuwe haargroei verzwakken en op termijn zelfs helemaal stoppen.

PhotonEpil

Het is bekend dat licht een bron is van wellness. Maar net als met alles kan ook verkeerd gebruik hiervan problemen veroorzaken. Echter, de flits van het groene licht van PhotonEpil is niet thermisch en kan dus geen verbranding veroorzaken. Er ontstaan geen hitteschokken en daardoor ook geen schade. De klant zal dus niets voelen tijdens deze flitsbehandeling en u kunt er zeker van zijn dat de resultaten goed en veilig zullen verlopen.

De voorbereiding bestaat uit het verwijderen van het ongewenste haar door middel van harsen of sugaren. De haarfollikel staat hierdoor open en vervolgens wordt een gel aangebracht. Deze gel geleidt het licht van de PhotonEpil tot in de kern van de follikel waar het vervolgens inwerkt op het hemoglobine.

PhotonEpil

De voorbereiding bestaat uit het verwijderen van het ongewenste haar door middel van harsen of sugaren. De haarfollikel staat hierdoor open en vervolgens wordt een gel aangebracht. Deze gel geleidt het licht van de PhotonEpil tot in de kern van de follikel waar het vervolgens inwerkt op het hemoglobine.

Het bestralingsoppervlak van de PhotonEpil bedraagd 25 cm² en het kost slechts een paar lichtflitsen waarna de complete ontharingsbehandeling is voltooid. Deze behandeling belooft uw klanten een snel, effectief en pijnloos resultaat.

De oorsprong van PhotonEpil ligt in Italie waar men al jaren vertrouwt op deze zeer gewaardeerde behandeling. Het is vooral populair vanwege het feit dat deze niet de risico's van andere agressieve ontharingsmethoden met zich meebrengt. Deze revolutionaire behandeling is een uitvindig van Prof. Marcello Baldacchini. Een prominente lichtwetenschapper en ontwikkelaar van 's werelds unieke PhotonClub apparatuur. Auteur van diverse wetenschappelijke stukken over het licht en stichter van de "Photon Bio Stimulation" methode.

PhotonEpil

Voor wie is het:

  • Geschikt voor alle huidtypen: zowel een lichte als donkere huid kunnen worden behandeld.
  • Geschikt voor alle haartypen: zelfs blond. rood en grijs haar kunnen verwijderd worden.

Wanneer van toepassing:

  • Het hele jaar door.
  • Geen beperkingen ten aanzien tot verblijf in de natuurlijk zon.

Voordelen:

  • Geen huidroodheid, irritaties, brandwonden of huidschade.
  • Weinig bijkosten
  • Geen kosten van lampvervanging.

Deze revolutionaire behandeling is een uitvindig van Prof. Marcello Baldacchini. Een prominente lichtwetenschapper en ontwikkelaar van 's werelds unieke PhotonClub apparatuur. Auteur van diverse wetenschappelijke stukken over het licht en stichter van de "Photon Bio Stimulation" methode.

Folders

folder "PHOTONEPIL-Nederlands"
PDF (881 Kb)

folder "PHOTONEPIL- English"
PDF (1,34 Mb)

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: