Celluwell in media

Celluwell Celverbetering methode in de uitzending Altijd Jong, op RTL4.

Een strakke kin zonder plastische chirurgie

Esther Oosterbeek over Celluwell Celverbetering- GEZIEN OP RTL4

Verbetering van de huid begint bij meer energie

Photon Biostimulatie methode van Celluwell. Verbetering van de huid begint bij meer energie – GEZIEN op RTL4

PhotonClub – Celluwell

Congres voor Huidverbetering & Cellulaire Energie - Hotels van Oranje, Noordwijk, januari 2011

Een succesvol tweedaags congres  in de prachtige sfeer van het  luxe hotel aan de zee.

Volgens  vele vakbekwame en super gemotiveerde  schoonheidsspecisalistes, de deelnemers van het congres,  heeft Celluwell samen met de firma’s Laviesage en Beauty Intelect & Services.

"Collageenbank en anti-aging concept bij zonnecentra"- TanBiz en Bodylife, november 2010.

Er zijn gouden tijden geweest in de zonnebankcentra. Maar tijden veranderen, deels door negatieve persberichten, deels door de crisis. De slimste bedrijven maken van nadelen weer voordelen. Ze gaan de klant beter en professioneler ten dienst te zijn om zoveel mogelijk van zijn of haar wensen in te kunnen vullen.

Zo wordt de service en de naam van de branche beter en profiteren we van de nieuwe kansen. De tijd van de cowboys is een beetje uit, de tijd van de vakmensen is gekomen!

Professionele beurs voor schoonheidsspecialisten Beauty Trade Special in Utrecht, maart 2010.

Professionele beurs voor schoonheidsspecialisten Beauty Trade Special in Utrecht, maart 2010. Professionele beurs voor schoonheidsspecialisten Beauty Trade Special in Utrecht, maart 2010. Professionele beurs voor schoonheidsspecialisten Beauty Trade Special in Utrecht, maart 2010. Professionele beurs voor schoonheidsspecialisten Beauty Trade Special in Utrecht, maart 2010.

Het grote geheim van het "absorptiespectrum" Door Branko Mitrovic voor magazine Body & Beauty

De blootselling aan de zon heeft een geneeskrachtige invloed op de gezondhied de hele dag "Bakken" in de zon is schadelijk voor de huid indien deze obnescermd is. Maar anderzijds kan een langdurig verblijf in de zon extreem gezond zijn. Om de positieve uitwerking van het natuurlijke en kunstmatige zonlicht beter te kunnen begrijpen moeten wij ons eerst focussen op een spcifiek gedeelte van het zonnespectrum iest waaraan. Ten onrechte. Nog maar weinig publiciteit is geschonken.

Interview met Branko Mitrovic in de magazine Body & Beauty - "Er ligt een fantastische toekomst klaar voor het licht"

Led's zijn hot. Steeds meer schoonheidsspecialisten komen ermee in contact. Toch is er nog veel onbekend over led therapie. Daarom hebben wij Branko Mitrovic van firma Celluwell. Een Lichtdeskundige. Gevraagd om met ons gedachen uit te wisselen omtrent de actuele situatie van behandelingen met lichtapparatuur. Enkele delen uit dit zeer interessante interview.

28.08.2009.- Artikel over Celluwell in het vakblad “Total Wellness” van september 2009.

De apparatuur van Celluwell biedt veilige en niet invasieve oplossingen met een natuurlijk resultaat. Nelleke Mitrovic kan het weten want naast professioneel SCHOONHEIDSSPECIALIST is ze leverancier van apparatuur die zorgt dat uw klanten er zo lang mogelijk zo goed mogelijk uit blijven zien...