Over Celluwell

Celluwell is een bedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in de toepassing van licht in zowel de schoonheidsbranche als op therapeutisch gebied. Onze zeer geavanceerde apparatuur en belangrijke bijbehorende behandelprotocollen hebben wij ontwikkeld in samenwerking met bekende Europese bedrijven en wetenschappers. Celluwell levert kennis en apparatuur aan, onder andere, schoonheidsinstituten, fitnesscentra, therapeuten en medische klinieken.

Onze licht apparatuur

Omdat licht een zeer breed begrip is hebben wij ons gefocust op alleen het zachte, niet warme, en geneeskrachtig gedeelte van het lichtspectrum. "Ons" licht en onze methodes zijn volledig veilig en dus zonder risico's.
Wij gebruiken specifieke en bijzondere lichtapparatuur waarmee, onder andere, huidregeneratie bereikt kan worden op een zeer natuurlijke wijze. Dit in tegenstelling tot diverse agressieve lasers en IPL, welke naast hun onaangename en vaak pijnlijke werking, een behoorlijke kans op huidschades en verbranding met zich mee kunnen brengen.

Photon Biostimulatie methode van Celluwell in de media. Verbetering van de huid begint bij meer energie – GEZIEN op RTL4.

Celluwell Celverbetering methode

Dankzij onze kennis en een grote diversiteit aan apparatuur hebben wij diverse methodes voor huidverbetering geperfectioneerd. Onze methodes is onze meest gevraagde en toegepaste behandeling voor een verouderde en/of verzwakte huid in slechte conditie. In een serie van diverse lichtbehandelingen... lees verder!

Op dit moment is de Celluwell Celverbetering Methode, de meest natuurlijke en gezondste huid herstellende en vitaliserende schoonheidsmethode op de markt.

Waar zijn Celluwell behandelingen verkrijgbaar?

Celluwell behandelingen zijn in tal van top schoonheidsinstituten, van welke sommige tot de beste van het land horen, verkrijgbaar. Klik hier voor adressen!

Vanzelfsprekend worden deze behandelingen ook gegeven in ons eigen schoonheidsinstituut in Amerongen.