microdermabrasie

Microdermabrasie - Huidverjonging en reiniging dermo exfoliant icon

Werking:
Het doel van de Microdermabrasie peeling is de bovenste huidlaag te verdunnen. Hierdoor wordt de aanmaak van huidcellen, collageen en elastine gestimuleerd, wat duidelijk de conditie van de huid verbetert.
Wij maken gebruik van de Major-Derma-Exfoliant, de nieuwste generatie dermabrasie apparatuur, waarbij door twee onafhankelijke acties op zeer zachte en delicate wijze de dode en verhoornde huidcellen effectief worden verwijderd.
De steriele behandelkop van chirurgisch metaal egaliseert de huid. De vacuüm werking voert de dode huidcellen af en zorgt gelijkertijd voor een gerichte massage van de diepere huid lagen.

Door deze gecombineerde methode wordt de huid bewezen gladder, zachter en egaler. Met een glanzende en verjongde uitstraling.

Wanneer:
Microdermabrasie wordt toegepast voor:

  • - een verbetering van de elasticiteit en structuur van de huid
  • - het vervagen van fijne lijntjes en beginnende rimpelvorming
  • - onzuivere huid, verstopte en/of vergrote poriën
  • - acne + acne littekens
  • - pigment - en ouderdomsvlekken (Hyper pigmentatie)
  • - huid onregelmatigheden
  • - door de zon beschadigde huid
  • - en als intensieve voorbereiding voor elke gezichtsbehandeling.

Microdermabrasie is een behandelmethode in kuurverband. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur gemiddeld uit 4 tot 12 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en om tot de diepere huidlagen te komen adviseren wij u 1 behandeling per 10 a 14 dagen. Om het resultaat na de kuur te behouden is het raadzaam per 4 a 6 weken een Microdermabrasie behandeling te ondergaan die goed gecombineerd kan worden met uw verzorgende salon gezichtsbehandeling.

Nabehandeling:
Een Microdermabrasie behandeling is vele malen intensiever dan een thuis scrub, maar ook veel veiliger en aangenamer dan een chemische of kruidenpeeling. Toch behoeft de huid specifieke nazorg.
Na de behandeling kan de huid tijdelijk wat trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand.
Een goede verzorging is dan ook noodzakelijk. Hiervoor bieden wij u producten die speciaal zijn afgestemd op de Microdermabrasie behandeling. Deze versnellen het herstel en geven een extra snel en stralend resultaat.
Voor vragen en/of een behandeladvies kunt u vrijblijvend een intake gesprek aanvragen waarin o.a. een anamnese van uw huid wordt gemaakt en u in een testje de behandelmethode kunt ervaren.

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: 0343 450091