verkoop cosmetische apparatuur

Celluwell - Leverancier van professionele cosmetische apparatuur.
onderdeel van activiteiten van Sun Expert Trading Company BV

Sun Expert Trading Company BV heeft, naast het produceren en leveren van professionele wellness producten, al meer dan twintig jaar ervaring in de productie en verkoop van schoonheidsapparatuur voor professionele schoonheidsspecialisten, afslank - bewegingscentra, etc.

Wij waren één van de pionieren in Nederland op dit gebied. Onze eigen merken van electrostimulatie apparatuur zoals Body Star en Isometric waren in het verleden, jaren lang één van de populairste behandelapparatuur in een tal van Europese landen. Ook waren wij één van de eerste bedrijven om de Infra Rood sauna en originele Amerikaanse Spa baden op de Nederland markt te brengen. Beide producten hebben inmiddels enorme populariteit bereikt.

Ons streven is de trends te herkennen en originele producten op de markt te introduceren welke daadwerkelijk levensvatbaar zijn en een goede marktpotentie hebben voor onze klanten.

Zo is ons huidige productgamma samengesteld uit producten die een noviteit zijn op dit moment. Alle apparatuur is vervaardigd in Europa door fabrikanten met een lange traditie en met eigen research teams, vaak in combinatie met externe onderzoeken en in samenwerking met bekende universiteitsklinieken.

Vanzelfsprekend bieden wij uitgebreide opleidingen en ondersteuning bij aanschaf van apparatuur in ons centrum in Amerongen. Ook kunt u deelnemen aan studiereizen naar de met ons samenwerkende fabrikanten voor uitgebreide voorlichting en trainingen. Daarover en over alle andere mogelijkheden omtrent apparatuur informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek.

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: