Celluwell - Face

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandelmethode in kuurverband. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur gemiddeld uit 4 tot 12 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en om tot de diepere huidlagen te komen adviseren wij u 1 behandeling per 10 a 14 dagen. Om het resultaat na de kuur te behouden is het raadzaam per 4 a 6 weken een Microdermabrasie behandeling te ondergaan die goed gecombineerd kan worden met uw verzorgende salon gezichtsbehandeling.

Dermage RF

Dermage RF is een behandelmethode in kuurverband. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 5 tot 10 behandelingen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 1 x per week een behandeling. Om het behaalde resultaat te behouden is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen. Dit kan goed gecombineerd worden met uw verzorgende salon gezichtsbehandeling.

PhotonLift - Vitalaser

Vitalaser is een esthetische laser werkzaam op een golflengte uit het onzichtbare spectrum van het infrarood. Deze behandeling is 100% veilig. Het veilige geconcentreerde licht dringt diep door in alle lagen van de huid en het spierweefsel. Vitalaser is een behandelmethode in kuurverband. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 5 tot 15 behandelingen. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u 1 a 3 behandelingen per week.

Micro Lifting

Micro-Lifting is een methode om gelaatsspieren te stimuleren en hun kracht te verhogen. De werking van de micro electro - golven met wisselende parameters zoals de golfvorm, frequentie en werking is gericht op meerdere niveaus zoals spieren, huid en lymfe. Het ondersteunt en behoudt de gezicht contouren, geeft versteviging aan verslapt weefsel en ondersteunt de zichtbare rimpels.

Vacuum led therapie

Vacuüm led therapie Een aangename lichte gezichtmassage van de opperhuid gecombineerd met de energie opwekkende rode photo led stimulate. Massage ondersteunt de huid en revitaliseert het huidweefsel. Het bevordert de oppervlakte cirulatie en reguleert de hydro huishouding en de drainage.

Ultra sound peeling

Ultrasound peeling is een behandelmethode die in onze schoonheidssalon bij iedere behandeling wordt toegepast. Een schone huid is een voorwaarde voor het succes van iedere verdere behandelmethode. Deze wordt dus ook gecombineerd met de klassieke schoonheidssalon behandelingen. Ultrasound peeling is een zeer zachte en aangename, verzorgende behandeling. Er is geen enkel nadelig effect. Uw huid is zichtbaar gereinigd en heerlijk zacht.