BiBeauty - “Nieuw licht” voor beauty en welzijn

Een uitstekend begin van elke schoonheidsbehandeling. Deze prachtige technologie bevordert de cellulaire activiteit en dus de regeneratie van de huid, wat een optimale vitaliteit van de huid als gevolg heeft. Resultaat: de huid straalt, is steviger en compacter.

BiBeauty werkt met twee brede en gecombineerde lichtspectra; rood en infrarood (NIR), waarbij een synergie ontstaat die een optimaal herstellend resultaat oplevert.

BiBeauty wordt gebruikt als onderdeel van praktisch elke schoonheidsbehandeling en in combinatie met andere schoonheidsapparatuur en technieken. De huid kan met deze zachte en herstellende stralen weer gekalmeerd worden na toepassing van een robuste behandeling met lasers, IPL’s, Radio Frequentie en andere apparatuur die voornamelijk verwarming van de huid als doel hebben.

De gepulseerde lichtemissies van BiBeauty zorgt voor een diepe penetratie (Fotoporatie) van de cosmetische werkstoffen in de huid, waardoor de effectiviteit van de gebruikte cosmetische middelen enorm verhoogt wordt.

BiBeautya.jpg

BiBeauty kan ook in kuurvorm van meerdere behandelingen gebruikt worden.

UITSTEKENDE LEASE EN HUURKOOP MOGELIJKHEDEN

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: