EclActive

Luxury Performance

EclActive cosmetics is een unieke lijn van dermo-photoncosmetics die door haar hoogwaardige ingredienten een zeer voedende en regeneratieve werking geeft.

Deze actie werkt, door haar specifieke micro phytosomen transportsysteem, in de diepere lagen van de huid wat resulteert in een ontspanning van de gelaats trekken, een ultieme hydratatie, aanvulling van de benodigde voedingsstoffen en het terugbrengen van de natuurlijke jonge glans van uw huid. De zachte en romige structuur geeft met name op de rijpere huid een aangename verzorgende en verzachtende sensatie.

eclactive dermo photoncosmetics

Daarnaast is de unieke eigenschap van EclActive dermo-photoncosmetics de kracht om de werking en resultaten van Bio Licht therapie (Laser en Led) te verhogen.

De dermo-pharmaceutische compositie van de ingredienten, in samenwerking met het Bio Technology Extract van een speciale micro zeealg, Euglena Gracilis zorgt voor een verhoogde actie van de Mitochondrien in de huidcellen dmv Autotropus en Heterotropus eigenschappen.

Het micro organisme uit de cellen van de zeealg Euglena Cracilis zorgt er overdag voor dat de energie van de photon lichtdeeltjes nog optimaler kunnen worden omgezet in het belangrijke intracellulaire ATP ( lichaamseigen energie) in de huidcellen. 's Nachts dient zij als extra toeleverancier van de benodigde bouwstoffen die de mitochondrien en het gehele cellulaire metabolisme van de huid zo nodig heeft.

De aanwezige fosfolipiden transporteren de hoogwaardige ingredienten en dienen tevens als reparatie materiaal en bescherming van de membranen van onze huidcellen.

Ons lichaam en ook onze huid staan constant onder invloed van cycles. Denk aan dag en nacht ritme, seizoenen, menstruatie, menopauze etc. De huid behoeft overdag andere verzorging dan 's nachts.

EclActive dag en nachtverzorging voorziet extra in deze behoefte van uw huid dmv de unieke werking van Euglena Gracilis.

Daarnaast is de Day Performance emulsie overdag actief in het hart van de cellen, "boost" zij de elasticiteit en hydrateert zij zeer optimaal wat resulteert in gladheid (smoothness)van de huid.

De Night Regenerist zorgt, naast die belangrijke bouwstoffen, voor stevigheid, compactheid en hernieuwde jeugdige glans.

Naast de dag en nacht verzorging bestaat de EclActive dermo-photoncosmetics lijn uit:

 • Velvet Cleanser – cleanser emulsion
 • Hydro-Gel Lotion – hydrating tonic gel
 • Firming Complex – lifting eyes & face serum
 • Aqua+ Therapist – hydro-actice mask

EclActive - Plus

Bio – Activator

EclActive Plus is de eerste exclusieve en gepatenteerde technologie voor "self care" wat u de volgende mogelijkeden biedt:

 • Optimaliseren van het diep inbrengen van de actieve ingrediënten en het verhogen van hun werking.
 • Ondersteunt tussentijds de Laser/Led- (en elk ander type van professionele) salonbehandeling en verhoogt het effect hiervan.
eclactive-plus

EclActive Plus gebruikt de Photon A-thermische Energie, zonder bijwerkingen, voor bio-stimulatie van de vitale reacties van de cellen.

 • Voorkomt en verhelpt huid imperfecties, ontstaan door tijd en milieu- omstandigheden, van het gelaat, hals en decolletee.
 • Zorgt voor verhoogde zuurstof toevoer en voeding van de huid.
 • Repareert en beschermt de membranen van de huidcellen.
 • Verhoogt zichtbaar de gezonde en jonge glans van een vitale huid.
 • Reactiveert de vitale functie van de cellen voor bio rejuvenation van de huid.

folder "ECLACTIVE-pres_agenti ENG"
PDF (817 Kb)

UITSTEKENDE LEASE EN HUURKOOP MOGELIJKHEDEN

Producten - Biodroga Systems

Als huidverzorgingslijn in de salon hebben wij gekozen voor het Duitse merk BIODROGA.

De filosofie van BIODROGA sluit perfect aan bij die van CELLUWELL: de voordelen van moeder natuur benutten als ze ons van pas komt, maar ook munt te slaan uit de voordelen van moderne technologieën en de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen.

Biodroga = Effect

Gebaseerd op het gebruik van natuurlijke (grond)stoffen zoals plantenextracten en natuurlijke olieën en vetten, in combinatie met innovatieve bio-actieve ingrediënten zoals natuurlijk collageen, ATP, liposomen, repaircomplex enz., in een basis die geschikt is voor elk individueel huidtype. Dit gericht op een optimale verdraagzaamheid voor de huid met specifieke oplossingen en gerichte resultaten.

Wij garanderen hierbij dat geen enkel produkt van BIODROGA cosmetics getest is op dieren.

BIODROGA biedt een zeer uitgebreid gamma voor zowel specifieke salonbehandelingen als voor persoonlijke dagelijkse thuisverzorging. Wij informeren u hier graag over.

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: 0343 450091