PhotonClub

“Respect voor de helende kracht van de natuur.” – Heraclitus

Een gebrek aan zonlicht en een onnatuurlijke urbane levensstijl kunnen leiden tot een chronisch energietekort. Dit kan bij de moderne mens van vandaag serieuze gezondheidsgevolgen hebben.

Daarom biedt PhotonClub u een speciale technologie met een unieke, regenererende lichtformule voor de verbetering van uw gezondheid en welzijn.

PhotonClub is het resultaat van ervaringen en langdurig wetenschappelijk onderzoek. Het concept is toonaangevend dankzij de geavanceerde ontwerpen en innovatieve en veilige technologieën. Dit nieuwe internationale concept wint enorm aan populariteit dankzij de behaalde resultaten op een natuurlijke en risicoloze manier.

PhotonShape

De PhotonShape, het eerste component van de PhotonClub methode, is bedoeld voor body shaping workout en is samengesteld uit een loopband en uit twee panelen welke zijn uitgerust met 11.000 specifieke infra-rood LED licht zenders.

De combinatie van een gerichte, laag niveau, fysieke training met gelijktijdige bestraling met het diep penetrerende en heilzame LED licht, is een unieke nieuwe methode voor de bestrijding van anti-esthetische tekenen.

Het is een gerichte behandeling van het BBB gebied (buik-benen-billen): cellulite, lokale vetophopingen en verslapt

ReVitalaser

De super krachtige coherente lichtbundel van de Vitalaser, het tweede component van de PhotonClub methode, bereikt het weefsel en de spieren zelfs tot 7-8 cm. diep.

Dankzij de overdracht van energie maken de behandelde lichaamsdelen, en ook het gezicht, een grondige transformatie door, welke door geen enkele andere techniek of behandeling is te evenaren.

InfraBed

Uitstekend als ondersteunende technologie.

InfraBed bevordert een toename van de bloedstroom, heeft een versoepelende en ontspannende werking en heeft bovendien een anti-ontstekingseffect.

In combinatie met diverse massages kan het InfraBed zelfstandig gebruikt worden waardoor het lichaam zich oplaadt met energie. Dit zal de resultaten van de massagebehandelingen op InfraBed versterken en optimaliseren.

InfraBed

Als onderdeel van het PhotonClub concept is het InfraBed uitstekend te gebruiken in combinatie met de ReVitalase Pro Age Plus, vooral voor lichaamsbehandelingen. Tegelijkertijd wordt de huid gladder, soepeler en krijgt het een natuurlijke glans. Er worden goede resultaten behaald op cellulitereductie, wat door klinische onderzoeken is bevestigd. De resultaten van deze onderzoeken werden op internationale medische congressen gepresenteerd.

Tot slot stimuleert het InfraBed het herstel van sommige huidaandoeningen als striae, littekens, oedeem en ontstekingen.

BiBeauty

“Nieuw licht” voor beauty en welzijn

Een uitstekend begin van elke schoonheidsbehandeling. Deze prachtige technologie bevordert de cellulaire activiteit en dus de regeneratie van de huid, wat een optimale vitaliteit van de huid als gevolg heeft. Resultaat: de huid straalt, is steviger en compacter.

BiBeauty werkt met twee brede en gecombineerde lichtspectra; rood en infrarood (NIR), waarbij een synergie ontstaat die een optimaal herstellend resultaat oplevert.

BiBeauty wordt gebruikt als onderdeel van praktisch elke schoonheidsbehandeling en in combinatie met andere schoonheidsapparatuur en technieken. De huid kan met deze zachte en herstellende stralen weer gekalmeerd worden na toepassing van een robuste behandeling met lasers, IPL’s, Radio Frequentie en andere apparatuur die voornamelijk verwarming van de huid als doel hebben. De gepulseerde lichtemissies van BiBeauty zorgt voor een diepe penetratie (Fotoporatie) van de cosmetische werkstoffen in de huid, waardoor de effectiviteit van de gebruikte cosmetische middelen enorm verhoogt wordt.

BiBeauty kan ook in kuurvorm van meerdere behandelingen gebruikt worden.

De PhotonClub methode is bestemd voor die centra die hun klanten echt het beste willen bieden.

Cosmetische toepassingen:

  • Body shape workout
  • Anti - age face lifting
  • Acne en littekens
  • Cellulite – body lifting
  • Tonificatie weefsel en spieren
  • Plaatselijke vetophopingen
  • Versteviging en omvangreductie, etc.
  • Actieve drainage
UITSTEKENDE LEASE EN HUURKOOP MOGELIJKHEDEN

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: