ETI behandeling

Innovatief – Endo Thermic Inclusion

Het E T I - system is een nieuw technologisch combinatie systeem voor veilige, en bewezen effectieve huidbehandelingen van het gezicht en lichaam.
ETI werkt op basis van twee verschillende vormen Bi-Polaire RF (radio-frequentie) met een breed bereik in diepte en oppervlakte van de huid. Synergetisch of apart van de RF, loopt een specifieke zachte Inclusion stroom/current mee om enerzijds de RF te versterken en anderzijds specifieke hoogwaardige stoffen, diep in de huidlagen in te brengen. Deze combinatie geeft een endothermische impuls die diverse toepassingen van huidbehandelingen mogelijk maakt.

Van zeer zachte fibroblast stimulatie tot intensieve versteviging/verstrakking van het bestaande collageen.
Door de unieke mogelijkheid om de diverse impulsen van de ETI ook apart in te zetten, biedt u uw klanten een breed scala aan huidverbeterende behandelingen. Absoluut niet pijnlijk of vervelend voor uw klant, maar juist bij bepaalde toepassingen super aangenaam en ontspannend.

- ETI behandelingen zetten de huidcellen aan tot een actief zelf-regenerend proces. Dit resulteert in een herstelde gladheid, re-definitie en dichtheid van de huid.

-De gemengde impulsen van de ETI vertragen het verlies van, en activeren de aanmaak van collageen en elastine.

-De thermische effecten in de subdermale lagen van de huid creeren een zichtbare verstrakking van het bestaande collageen.

-Duurzame resultaten.

ETI behandeling

De Endo Thermic Inclusion technologie is middels wetenschappelijk onderzoek en praktijk testen, zeer effectief gebleken bij de behandeling van de verouderende huid. De gecombineerde en synergetische energieen, samen met het transport van hoogwaardige werkstoffen, bieden de huidprofessional een complete clinic voor huidherstel en anti-aging

ETI behandeling

Gezichtsbehandelingen

ETI behandeling

LichaamsbehandelingenETI behandeling voor en na ETI behandeling voor en na

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: