UNIEK EN NIEUW IN NEDERLAND - ONTHAREN MET PHOTONEPIL
Effectief, veilig en pijnloos duurzaam ontharen.Deze nieuwe en unieke ontharingsmethode werkt met zacht en koel LED licht. De behandeling met de PhotonEpil is zeer effectief, pijnloos en absoluut veilig.


Geen IPL of lasersysteem.

Epil Behandstukken

Er wordt bij de PhotonEpil methode gebruik gemaakt van groen en/of blauw, zacht LED licht. Met deze uitvinding wordt een antwoord gegeven op de tekortkomingen van de tot nu toe bekende ontharingsapparatuur zoals IPL/VPl etc.. Dus, de mogelijke gevaren van verbranden en het onvermogen van IPL’s om alle haar en huidtypen te kunnen behandelen, behoren nu tot het verleden.


Pijnloos, geen warmte, of verbrandingen

Doordat PhotonEpil niet werkt volgens het principe van het verbranden van haarzakjes, zijn de aanwezige gevaren zoals verbranding, irritaties en schade die zich hierbij voordoen, uitgesloten. De werkwijze van PhotonEpil bestaat er uit dat gedurende enige tijd de toevoer van voeding en zuurstof naar de haarwortel wordt onderbroken. Hierdoor wordt deze haarwortel uiteindelijk “sclerotisch” en is deze niet meer in staat haargroei te ontwikkelen. Een veilige en pijnloze doeltreffende werkwijze.


Een ware doorbraak: werkzaam op elke haar- en huidskleur.

Doordat bij de PhotonEpil methode geen gebruik wordt gemaakt van het aanwezige (donkere) pigment in de haar, is de haar- en huidskleur niet meer van belang voor een goed eindresultaat. Nu ook eenvoudig en duurzaam ontharen van blond, grijs, rood en donshaar.

Hetzelfde geldt voor de diverse huidtypes. Door middel van de speciale frequentie van de veilige en koele LED flitsen is elk huidtype geschikt om met de PhotonEpil onthaard te worden. Dus of u nu een donkere, getinte of juist zeer bleek huidtype behandelt, zal dit voor de effectiviteit van de behandeling niets uitmaken. Ook het meest gevoelige huidtype, kan nu zorgeloos een behandeling met de PhotonEpil ondergaan.


Zonnen toegestaan na behandeling

Met de PhotonEpil kan vanaf nu ook veilig gedurende de zomermaanden en andere warme en zonnige dagen onthaard worden. Dit vanwege het feit dat slechts een dusdanig kleine dosis veilig licht op de huid wordt toegepast, dat deze in een optimale gezonde conditie blijft. Zelfs het gebruik van de zonnebank tijdens de ontharingskuur is toegestaan.


De behandel procedure

Photon Epil Behandeling

De voorbereiding bestaat uit het verwijderen van het ongewenste haar door middel van harsen/sugaren . Belangrijk voor het eindresultaat is dat dit zo secuur mogelijk wordt uitgevoerd
met zo min mogelijk afgebroken haartjes. Vervolgens wordt op de huid (met de openstaande haarfollikels) een speciale gel aangebracht. Deze gel geleidt het licht van de PhotonEpil tot in de kern van de follikel. Per behandelgebied van circa 25 cm2 zijn slechts enkele flitsen nodig. Dat wil zeggen dat ook de behandeling van grotere ontharingsoppervlaktes in enkele minuten voltooid is.


Aantal behandelingen en resultaat

De behandelingen worden in kuur vorm uitgevoerd. Afhankelijk van het te behandelen gebied wordt gemiddeld om de 4 weken onthaard. Met elke behandeling zal het haar steeds trager en onregelmatiger groeien en gelijk ook dunner en zwakker worden. De uiteindelijke ontharingssnelheid is in grote mate afhankelijk van de haardikte en wortelsterkte. Een kuur bestaat gemiddeld uit 5- 10 behandelingen.


U KUNT DEZE BEHANDELING BIJ ONS AFSPREKEN OF IN EEN VAN ONZE CENTRA DIE MET ONS PHOTONEPIL ONTHARINGSAPPARAT WERKEN. BEL OF KIJK VERDER OP DE WEBSITE VOOR ADRESSEN IN HET LAND WAAR DEZE BEHANDELINGEN VERKRIJGBAAR ZIJN!