Celluwell Sonic –Transdermale Lipo-Sonicatie

Celluwell Sonic is een apparaat voor gecontroleerde lipo-sonicatie. Met sterk geavanceerde technologie heeft Celluwell Sonic de bestaande Cavitatie naar een hoger en veiliger niveau gebracht.

De methodologie van Celluwell Sonic is ontwikkelt op basis van een diepgaand en uitgebreid klinisch onderzoek op universitair niveau.

Het doel van dit onderzoek was om de recente en meest actuele wetenschappelijke kennis te evalueren omtrent de werking en veiligheid van cavitatie op het menselijk lichaam.

De onderzoeken zijn ook uitgevoerd in vivo, waarbij weefselmonsters verkregen uit chirurgische operaties op vrijwilligers, zijn bestudeerd nadat van te voren Sonicatie werd toegepast. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van het eerste apparaat voor optimaal gedoseerde en gecontroleerde Lipo Sonicatie, met een medisch gebruiksprotocol.

Celluwell Sonic- de evolutie van traditionele cavitatie apparatuur

Na toepassing van de gecontroleerde energie emissie ( gepatenteerd Sonication Controled Program) is al na 5 minuten op cel niveau de desintegratie van het vetcel membraan waarneembaar. Dit alles zonder enkele schade aan het omliggende weefsel, de bloedvaten en de huid.

Echografische onderzoeken hebben een aanzienlijke vermindering van vetweefsel aangetoond ( verlies van 10 mm. van de dikte van het vetweefsel na 3-4 behandeling ) als gevolg van sterkere ultrasone energie. Lagere energie waardes leverden goede resultaten op het gebied van drainage van overtollig intercellulair vocht en weefsel massage.

De evaluatie van de thermische analyse heeft aangetoond dat gedurende de Sonicatie behandelingen met een gecontroleerd emissie systeem, zowel de externe als de interne weefsel temperatuur altijd binnen de toegestane fysiologische grenzen valt. Zonder aanwezig gevaar van inwendige necrosis als gevolg van overmatig en ongecontroleerde werking van ultrasone golfen.

De resultaten van hemato –chemisch onderzoek op bloed, urine , inwendige organen zoals lever, nieren en pancreas, zo wel het lipide profiel en de ontstekingsindex, waren altijd binnen de normale waarden, gemeten voor en na de werking van SCP.( Sonication Controled Program)

De LSCP hand probe met gepatenteerd systeem van gecontroleerde emissie ( Sonication Controled Program)

De veiligheid van de behandeling is gegarandeerd door het gepatenteerd systeem van gecontroleerde energie emissie. Dit is een exclusieve technologie die de mogelijkheid geeft voor selectieve behandeling van uitsluitend de vetophopingen en dit op een zeer comfortabele manier.

Het systeem is gebaseerd op de werking dmv diverse sensoren welke constant de resultaten evolueren, verkregen tijdens de behandeling. Deze manier voorkomt dat ongecontroleerde en overmatige energie emissie met potentieel schadelijke gevolgen plaats vindt. De functie van LSCP is de therapeut te waarschuwen in het geval van mogelijke schadelijke overdosis. Het apparaat zal dan waarschuwende signalen afgeven en indien nodig zal de LSCP automatisch stoppen met de verdere energie emissie.

Werking en resultaten:

  • De definitieve afbraak van vetcellen.
  • Uitstekende resultaten in verminderen van omvang op benen en billen.
  • Figuur correctie op gewenste plaatsen
  • Sonoforese efect.
  • Aanzienlijke vermindering van cellulite
  • Verbetering van huid structuur
UITSTEKENDE LEASE EN HUURKOOP MOGELIJKHEDEN

Celluwell Sonic

TECHNICAL DATA  
 
Operation system: Lipo-Sonication System width LSCP handstylet.
 
Frequency of ultrasound flow: max. 40 Khz. width auto tuning device.
 
Fluency of ultrasound flow: max. 3w/cm3
 
Controlled emission safety: guaranteed by patent Sonication Controlled Program
 
Treatment Programs: system fully filed width definite programs for each working area
 
Absorbed power: 150 w
 
Feeding: several feedings available 90 v. up to 240 v - 50/60 Hz
 
Dimensions of machine body: cm. 50 x36 x 21,8 h
 
Dimensions of trolley: cm. 50 x56,2 x 110 h

Celluwell
RIJNSTRAAT 14 AMERONGEN
TEL.: