BioSkinlight methode

Dankzij onze kennis en een grote diversiteit aan apparatuur hebben wij diverse methodes voor huidverbetering geperfectioneerd. BioSkinlight is onze meest gevraagde en toegepaste behandeling voor een verouderde en/ of verzwakte huid in slechte conditie. BioSkinlight is een Salon Totaal concept, waarbij 2 lichtapparaten, de Cellergy PhotonLaser en Collagen Booster, bij elkaar zijn gevoegd. Op deze manier ontstaat een volledige en sterke stimulatie door het licht die ondersteund is door speciaal voor het licht onwikkelde dermocosmeceuticals. Dit huid revitaliserende proces kan ook van binnenuit ondersteund worden door nutricosmetics.

In een serie van diverse lichtbehandelingen wordt met succes de huid, en met name de cellen, zo heropgeladen met energie en voorzien van voeding, dat deze weer jaren jonger en vitaler oogt. Door de dieptewerking in de basis van de huid, de cellen, wordt niet alleen oppervlakkig het aanzien van de huid verbeterd, maar juist van binnen uit het functioneren van alle lagen van de huid geactiveerd. Hierdoor blijft bij regelmatig onderhoud de huid zich verbeteren. Dus, niet alleen voor korte termijn, maar vooral ook een mooie huid in de toekomst.

BioSkinlight is naast een zeer effectieve anti-aging behandeling ook nog eens zeer ontspannend en aangenaam. Binnen de behandelmethode is de pijnloze, zachte PhotonLaser het belangrijkste onderdeel van de celverbetering. Daarnaast kan, naar behoefte, nog andere lichtapparatuur ingezet worden als ondersteuning van bijvoorbeeld nieuwe collageenvorming. De speciaal voor lichtbehandelingen ontwikkelde cosmetische producten (EclActive), verhogen de opname van het licht in onze cellen waardoor extra energie met een verbeterde huidfunctie behaald kan worden. Tegelijkertijd zorgen de hoogwaardige specifieke ingredi├źnten voor voeding en huidopbouw van binnen uit.

BioSkinlight METHODE

Tevens is de PhotonLaser zo krachtig dat niet alleen de huid verbetert, maar ook de daaronder gelegen lagen zoals bindweefsel en spieren aanzienlijk versterkt worden. Dit resulteert in een duidelijk verstevigd gelaat met strakkere contouren.

De energie van BioSkinlight zorgt niet alleen voor het inlopen van de door de jaren opgelopen achterstand van de huid, maar zorgt ervoor dat er een enorme rem wordt gezet op het verdere verouderingproces. De huid hervindt een nieuwe balans. En dat is de ware Anti-Aging.

Resultaten BioSkinlight methode

CelverbetEring na 10 behandelingen:

Celverbetring na 10 behandelingen

Celverbetring na 20 behandelingen:

Celverbetring na 20 behandelingen

Resultaat na 5 minuten:

Celverbetring-na-5-minuten.jpg