Wetenschappelijke doorbraak in het behandelen van vetdeposito’s met licht:
De Cellushape afslankmethode


CELLUSHAPE is een succesvolle combinatie van thermische effecten en bio-stimulatie met licht. Hiermee ontstaat een snel verlies van kilo’s en centimeters als resultaat van echte vetafbraak, en niet van tijdelijk waterverlies in het lichaam.
De methode is gebaseerd op de werking van een diep indringend, sterk geconcentreerd speciaal licht en kan ingezet worden voor totale gewichtsreductie of plaatselijke figuurcorrectie.

Afvallen vanuit probleemgebieden

Hardnekkige vetdeposito's bij vrouwen
CELLUSHAPE methode met speciaal licht werkt juist op het vet en kan enorm helpen om op een buitengewoon gezonde en effectieve manier het lichaam te ontdoen van overtollig vet rond de probleemgebieden. Dit doelgerichte gewichtsverlies biedt een unieke mogelijkheid om het lichaam te remodelleren en corrigeren, zoals u dat wilt, zonder operaties of agressieve methodes. Dus, zonder het opzettelijk veroorzaken van cel schades.

Wat is het eigenlijk?
Cellushape afslankmethode is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen dubbele werking van een speciale en op gewichtsverlies gericht licht( dit is geen gewoon Infra rood licht).

1. “Thermolipolyse” - intensieve opwarming van het diep liggende weefsel door specifiek licht dat direct door het lichaamsvet opgenomen wordt en dit in een pre vloeibare staat komt .

2. “Photon-Biostimulatie” - activeren van Photo-Biochemische processen in de zones die aan het licht blootgesteld zijn. Daarbij ontstaat een snelle cellulaire activering, het lichaam revitaliseert en laadt zich op met nieuwe energie, wordt gezonder en fitter en uiteindelijk zichtbaar slanker.

Wanneer deze twee componenten bij elkaar gevoegd worden is er sprake van een sterk afslank effect, in combinatie met gezondheidsherstel en verbetering van algemene huid-en spierconditie.
Dus, CELLUSHAPE Licht - leidt tot opwarming en een ware heropleving van de huid, spieren en diepere lichaamslagen, terwijl het vet als lichaamsenergie verbrand wordt.
De huid behoudt haar natuurlijke compactheid en elasticiteit ondanks de verloren centimeters.

 

Afslanken door Photo BioStimulatie:

*Het speciale licht zorgt ook voor een hoge productie van lichaamsgroeifactoren en hormonen, die de stofwisseling in de cel sterk verhogen
*biologisch effect van het licht op de energie aanmaak in de cellen (ATP)
*verhoogde bloedcirculatie en een betere zuurstofvoorziening.
* aanzet tot lypolise

Het afslankproces wordt extra versneld door thermische werking van het licht!

CELLUSHAPE afslankmethode in de praktijk

De probleemzones van het lichaam worden twee keer per week voor ongeveer 30 – 40 minuten aan het licht blootgesteld.
De werkelijke bestraling met het licht is veilig, ontspannend en buitengewoon aangenaam. Het kan eventueel samen gaan in combinatie met een matige intensiteitsoefening op een fiets, loopband, etc. of gekoppeld zijn aan spier elektro stimulatie behandelingen.

Een matige fysieke inspanning en aangepaste voeding met eiwitten rijk dieet verhogen de verbranding en verbeteren het succes van de kuur. Al binnen 4 weken een verrassend en opvallend effect op de lichaamscontouren.

Tot 5 keer meer lichaamsvet verliezen met het licht

 

Bewegen en sporten is niet effectief gebleken als specifieke plaatselijke afslankmethode.

Uit een betrouwbaar onderzoek van een gerenommeerd Duitse universiteit bleek dat een groep van 20 vrouwen die gedurende 4 weken, 3 keer per week trainden op een hometrainer, tegelijkertijd bestraald door CELLUSHAPE lampen, een gemiddelde van 8 cm. aan lichaamsomvang verloren. Dat is 444% meer vergeleken met 20 vrouwen die dezelfde training deden zonder de blootstelling aan dit licht.
Bij analyse van de lichaamsmassa en vet index is gebleken dat het grootste effect in gewichtsverlies behaald was op de gebieden waar plaatselijk behandeld was met het licht.

 

 

Andere positieve bijwerkingen van de CELLUSHAPE methode:

Energieboost en stijging van het energieniveau


De mitochondriën (energiecentrales van de cellen) produceren meer ATP (lichaamseigen energie) tot diep in het lichaam (diepte van 3 cm) en stimuleren de energie-processen in de cellen.

De verhoogde bloedsomloop naar de spieren


CELUSHAPE veroorzaakt het vrijkomen van stikstofoxide dat voor vaatverwijding van het bloedcirculatie systeem zorgt, wat een betere bloedaanvoer naar de spieren stimuleert. Tegelijkertijd worden groeifactoren aangemaakt die weer voor aanmaak van nieuwe capillairen en bloedbanen zorgen en beschadigingen hieraan repareert.

Beter uithoudingsvermogen en meer kracht


Spiervermoeidheid wordt drastisch verminderd bij het blootstellen van spieren aan CELLUSHAPE licht.De afgifte van groeihormoon wordt veroorzaakt door een stijging van de lichaamstemperatuur en niet door oefening zelf. Groeihormoon verhoogt de spiermassa, calciumopname, en lipolyse (de afbraak van het opgeslagen vet).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbereiding op het zonnen


CELLUSHAPE activeert melanocyten (pigmentcellen), brengt het bloed dichter bij het huidoppervlak om het oxideren van de melanine in de huid te verhogen. Indien vlak van te voren gebruikt, verhogen de lampen de effectiviteit van de zonnebank.
Als u naar het strand gaat, zal uw huid beter voorbereid zijn op de sterke zon waarbij ze minder snel zal verbranden.

Ontgiften van het lichaam

Door de verhoogde doorbloeding en lichaamstemperatuur worden de zweetklieren gestimuleerd. Zweten is een methode om schadelijke, ook kankerverwekkende stoffen als zware metalen en toxinen uit het lichaam te scheiden.

Zichtbaar verminderen van cellulite


Cellulite bestaat uit ingekapseld vet met gifstoffen als gevolg van
een slechte bloedsomloop en verzwakt bindweefsel.
CELLUWIRA werkt op deze vetklonteringen en helpt om het
bindweefsel weer op te bouwen en cellulite te verminderen
door middel van verwijding van bloed- en lymfebanen.

Verjongen van huid


Stimulatie van fibroblasten, waardoor meer elasticiteit
en compactheid van huid ontstaat. NASA onderzoek bevestigd
een vijf-voudige toename van huidcollageen tijdens een kuur
met aan CELLUSHAPE vergelijkbaar licht.
Het eindresultaat is een jonger en mooier uitziende huid.

Afname van gewrichts- spier- en pezenpijn

Vergroten van de flexibiliteit en mobiliteit bij personen met loop- of
gewrichtsproblemen. Indringende warmte van CELLUSHAPE is al lang bewezen om pijn te verminderen door verhoogde productie van endorfine en een verhoogde bloedsomloop in de gebieden van ongemak.

Anti oedeem- en ontstekingswerking

Een bekende werking op versterking van immuun cellen en het leveren van extra hoeveelheden

van energie nodig voor het genezingsproces.


Klik hier om verder te lezen over de biologische/therapeutische effecten van de CelluShape.